Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente, sectie binnen de Linie, tel.nr. kerkgebouw 0223.614567
 
 
Contact Diaconie/Z.W.O. Contact Diaconie/Z.W.O.

 
Z.W.O. Z.W.O.
Z.W.O. staat voor Zending, Werelddiaconaat en Ontwikkelingssamenwerking. Op de overkoepelende website van de Protestantse gemeente Den Helder vindt u het nieuws en de lopende activiteiten die vanuit Den Helder worden ondersteund en waar aan wordt meegewerkt.
 
IKeA - Team. We helpen elkaar een handje!

IKeA - Team. We helpen elkaar een handje!

Binnen onze gemeente is er de mogelijkheid om hulp te vragen of aan te bieden aan gemeenteleden. U kunt denken aan allerlei klusjes.

lees meer »
 
Present Present

Bijdrage Present
Stichting Present stuit in haar activiteiten vaak op eenzaamheid, contactarmoede, en sociaal isolement. De stichting wil een beweging op gang brengen waarbij steeds meer mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien.

Bethelkerk neemt “klusdag” aan van Present

Vanuit onze diaconale opdracht, als leden van de wijkgemeente van de Bethelkerk, willen wij op zaterdag 12 november zichtbaar maken dat we onze handen uit de mouwen willen steken om klussen te doen nodig moeten gebeuren maar waar niet de mankracht voor is om die uit te voeren. Present heeft aangegeven dat er een vraag is vanuit een ambulante voorziening van ’s Heeren Loo. Het gaat over een klus die naar verwachting in een middag geklaard moet kunnen worden. Het gaat om het schilderen van een muur, schoonmaken van tuinmeubilair en het verzorgen van en high tea.
In de hal hangt een lijst waarop je je kunt opgeven. Namens de diaconie, Wim Haaksma

 
 
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.