Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente, sectie binnen de Linie, tel.nr. kerkgebouw 0223.614567
 
 
Postzegels en Ansichtkaarten Postzegels en Ansichtkaarten

Al jaren worden er postzegels en ansichtkaarten ingezameld voor Kerk in Actie. De vakantieperiode ligt weer achter ons dus zijn er mooie kaarten verstuurd uit verschillende landen en plaatsen. Kaarten die u straks weer in kunt leveren, maar….. niet alle kaarten kunnen gebruikt worden. Met eigengemaakte kaarten en kaarten die op fotopapier zijn afgedrukt kan Kerk in Actie jammer genoeg niets. Ook geen kerstkaarten, behalve als er een schilderij of een ander kunstobject op staat of als het een verzamelitem kan zijn. Kaarten met postzegels op de achterkant zijn wel van harte welkom! Trouwens, losse postzegels ook!
 

 
Oude mobieltjes Oude mobieltjes

Kerkinactie krijgt voor veel mobieltjes (werkend of niet werkend) maximaal € 4,50.
De mobieltjes worden door ReCell nagekeken, zo mogelijk gerepareerd en weer verkocht. Ze worden met name in Afrika en Azië op de markt gebracht waar het GSM netwerk vele malen betrouwbaarder is dan het “vaste” net en er veel vraag is naar de goedkopere recycle toestellen. Niet meer te repareren mobieltjes worden milieuverantwoord verwerkt.
De oude mobiele telefoons en/of PDA ’s (elektronische zakagenda) kunnen worden opgestuurd in een stevige envelop (zonder postzegel) naar:
Kerkinactie inzameling
Antwoordnummer 91108
3009 WB ROTTERDAM

 

 
 
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.