Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente, sectie binnen de Linie, tel.nr. kerkgebouw 0223.614567
 
 
Kerk open Kerk open

Natuurlijk ben jij en bent u altijd van harte welkom. Maar misschien voelt u zich (nog) niet thuis in een kerkdienst of heb jij (nog) niets met al die zaken die door de kerk worden geörganiseerd. Er zijn andere gelegenheden om eens binnen te lopen.

Op eerste kerstdag is de kerk de hele dag open, is er tijd voor een spelletje of een gesprek, warmte en gezelligheid, en 's middags en 's avonds een maaltijd.

Zondag is er 's morgens een kerkdienst, die van april t/m september om 09:30 uur en van oktober t/m maart om 10:00 uur beging. Maar tijdens de dienst zijn de deuren ook gewoon open. Loop gerust naar binnen.

Af en toe is er ook 's middags een viering, maar dan een beetje anders of misschien wel een boel anders.
Gericht op bijvoorbeeld jongeren (Out of the box). De kerk is dan 's middags al op tijd open, de koffie is klaar, er is ruimte om elkaar te ontmoeten en samen te vieren en ook aan de kinderen wordt gedacht.

Ten slotte is er een aantal keren per jaar een boekenmarkt. Er is heel wat te snuffelen tussen de vele boeken die klaar liggen om gelezen te worden. Er ligt van alles, voor liefhebbers van streekromans, of wellicht is het actie wat u zoekt. Engelse boeken zijn ruim aanwezig, geschiedenis of knutselwerk en een keur aan kinderboeken. Voor elk wat wils.
Bent u klaar met snuffelen, er wordt ook aan de inwendige mens gedacht. Misschien wilt u een lootje kopen en wie weet komt u met iets aardigs thuis.

Daarnaast is iedereen welkom bij de activiteiten, lezingen en cursussen die door vorming en toerusting worden voorbereid, bij het avondgebed in de advents- en 40-dagentijd en bij de inloop, de gemeentemaaltijd en de vriendenkring.

terug
 
 
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.